Houten - Voorveste 5 | Brecheisen Makelaars (2024)

WAAROM “VOORVESTE 5” VOOR JOUW DE IDEALE PLEK IS
1.Zelfstandig bedrijfsgebouw.
2.Verhard buitenterrein ter grootte van ca. 850m².
3.Gunstig gelegen nabij Rijksweg A27.
4.Ruime parkeergelegenheid op eigenterrein.

ADRES
Voorveste 5 (3992 DC) Houten

ALGEMEEN
Dit zelfstandige bedrijfsgebouw bevindt zich op een prominente zichtlocatie op bedrijventerrein Het Rondeel in Houten. De kantoorruimte is verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping, terwijl de bedrijfsruimte zich op de begane grond en deels op de entresol bevindt. Het object beschikt tevens over circa 850 m² verhard buitenterrein. Dankzij de gunstige indeling, uitstekende bereikbaarheid en hoogwaardige specificaties is dit bedrijfsgebouw geschikt voor diverse bedrijven.

Het bedrijventerrein Het Rondeel is overzichtelijk opgezet, met een hoogwaardige uitstraling en uitstekende infrastructuur.

Het Rondeel is een gemengd bedrijventerrein dat ruimte biedt aan bedrijven uit de dienstverlening, bouwsector, lichte industrie, logistieke dienstverlening en perifere detailhandel. Zowel lokale, regionale als (inter)nationale bedrijven hebben zich hier gevestigd, waaronder Autobedrijf Broekhuis Volvo, Van der Valk Houten, Eigenhuis Keukens en Heineken Brouwerijen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Dankzij de centrale ligging in Nederland, nabij de snelwegen A2, A12 en A27, is Houten een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. Het object is eenvoudig bereikbaar via zowel de rondweg van Houten als de Rijksweg A27.

Ook met het openbaar vervoer is het object goed bereikbaar. Er bevindt zich een bushalte op enkele minuten loopafstand en Houten beschikt over een NS-station.

OPPERVLAKTE
Totaal ca. 1.311 m² verhuurbaar vloeroppervlak, als volgt verdeeld:
·ca. 315 m² kantoorruimte op de begane grond;
·ca. 294 m² kantoorruimte op de 1e verdieping;
·ca. 210 m² kantoorruimte op de 2e verdieping;
·ca. 258 m² bedrijfsruimte op de begane grond;
·ca. 234 m² entresol in de bedrijfsruimte.

Bij het object behoort ca. 850 m² verhard buitenterrein.
Voor de berekening van de oppervlakten is gebruik gemaakt van de meetnorm conform het normblad NEN 2580. Het meetrapport is op aanvraag beschikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt in nette staat opgeleverd en wordt o.a. voorzien van nieuwe toiletten, (binnen)schilderwerk en LED-verlichtingsarmaturen. Daarnaast is er een bestaand datanetwerk en een patchkast aanwezig. Verhuurder staat open voor overleg met de huurder om het afwerkingsniveau te bespreken.

Buitenterrein is voorzien van verharding, omheining en een automatische schuifpoort.

PARKEREN
Bij het object behoren 16 parkeerplaatsen op eigen terrein en is er mogelijk tot parkeren op het afgesloten en omheind terrein aan de achterzijde van het object.

ENERGIELABEL
Energielabel A.

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Ter plaatse geldt het bestemmingsplan “Het Rondeel – De Meerpaal”. Volgens de plankaart heeft het gebied de bestemming “Bedrijventerrein” met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Gebruik van het object als kantoor is toegestaan, mits het kantoor ondergeschikt is aan en ten dienste staat van de bedrijfsactiviteiten.

HUURPRIJS
€ 125.000,-- per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen.

SERVICEKOSTEN
De door de verhuurder te leveren diensten en voorzieningen, evenals de bijbehorende servicekosten, zullen in overleg worden vastgesteld.

KOSTEN NUTSBEDRIJVEN
Rechtstreeks door huurder te voldoen aan desbetreffende nutsbedrijven.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
In overleg.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW”.

WWFT
Ons kantoor en onze dienstverlening vallen onder de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme). Wij dienen daardoor van iedere koper verplicht de identiteit vast te stellen en te verifiëren alsmede de herkomst van het vermogen te onderzoeken alvorens een onderhandeling aan te kunnen gaan.

BIJZONDERHEDEN
Deze informatie is geheel vrijblijvend en mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper.

Aan de in deze informatie vermelde teksten, tekeningen en opgegeven metrages kunnen geen rechten worden ontleend. De als bijlagen opgenomen plattegrondtekening(en) zijn van indicatieve aard.

Ten aanzien van de juistheid van de door ons samengestelde gegevens ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. In het geval dat onze beroepsaansprakelijkheids¬verzekering aanspraak op uitkering geeft, is aansprakelijkheid beperkt tot het bedrag dat in voorkomend geval onder deze verzekering voor uitkering in aanmerking komt.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.

Houten - Voorveste 5 | Brecheisen Makelaars (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 6050

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.